Σχετικά με εμάς

H NK Transports αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, με ισχυρή επαγγελματική παρουσία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών στην Κέρκυρα και την Αθήνα.

 

Οι πελάτες και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς αυτούς αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα της NK Transports.  Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας είναι οι μεταφορές και οι μετακομίσεις από και προς Κέρκυρα και Αθήνα σε ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα, έτσι ώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα ή έπιπλα να μεταβαίνουν από τόπο σε τόπο πλήρως άθικτα.

Πέραν των υπηρεσιών αυτών, η NK Transports έχει εμβαθύνει στην ψυχολογία του σύγχρονου ανθρώπου, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες, όπως τη συναρμολόγηση των επίπλων ή τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών κατά τη μετακόμιση, με απώτερο στόχο τη πλήρη διευκόλυνση των πελατών μας, τόσο σε επίπεδο χρόνου όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Τοποθεσίες

Ταχύτατες μεταφορές και μετακομίσεις σε Κέρκυρα και Αθήνα.

Κέρκυρα

Ελλάδα

Τ. 2661 028 465
Σπυρ. Περουλάκη 12 Ποταμός,
Κέρκυρα τκ 49100

Αθήνα

Ελλάδα

Τ. 210 342 3643
Ορφέως 197 Α, Αιγάλεω,
Αθήνα τ.κ. 11855

Λίγα λόγια για εμάς

Οι πελάτες και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα της NK Transports.